sv en

Vår mat & dryckesfilosofi

Vårt kök jobbar mycket med de skånska smakerna och råvaror som finns tillgängliga just för dagen. En självklarhet är att följa säsongerna och givetvis serverar vi gåsmiddag varje år i november och i december kan man komma hit och njuta av en jullunch, traditionellt julbord eller en decembermeny beroende på dag i veckan.

Viktigt är också att anpassa maten till gästens syfte med deras besök så att sinnen och kropp håller sig alerta om man är här för att jobba under dagen. På kvällarna serveras normalt en tre- eller fyrarätters meny med tillval av ost för den som är sugen.

Frukosten serverar vi på buffé och det finns mycket att välja på för den som vill.

Äter man gott skall man dricka gott, det tycker vi i alla fall. Restaurangens personal jobbar hela tiden med vår vinlista så det skall finnas smaker och prisnivåer som passar. Till middagen föreslår vi alltid ett vinpaket som är anpassat efter kvällens meny. Givetvis kan man själv plocka ut ett vin eller varför inte en öl från vår dryckeslista.

När det kommer till öl försöker vi även här hitta lokala mikrobryggerier, men har förstås även lite mer internationella ölsorter.

Den som skall köra bil eller inte vill dricka alkohol erbjuder vi ett spännande alternativ som vi verkligen kan rekommendera att prova på.

Vi är mycket stolta över vår medverkan i White Guide i samtliga årgångar sedan den startades.

Välkommen till bords!

För bordsbeställning ring 040-48 04 40

Klicka HÄR för att skicka en förfrågan 
loggaNY svenskamoten whiteguide tripadvisor.se   skanskamoten regionalmatkultur
  • Häckeberga Slott

    247 98 Genarp
    Klicka HÄR för karta
  • Kontakta oss

    040 - 48 04 40
    info@hackebergaslott.se
  • Företagsinformation

    Org nr: 556431-1495
    Bankgiro: 5801-5777