Vår mat & dryckesfilosofi

Då vårt kök komponerar våra menyer lägges stort fokus på de skånska smakerna, närproducerat och efter säsong, allt efter en genomtänkt och beprövad strategi som vi följt genom åren. Givetvis serverar vi således även gåsamiddag varje år i november och i december kan man komma hit och njuta av en jullunch, traditionellt julbord eller en decembermeny beroende på dag i veckan.

Viktigt är också att anpassa maten till gästens syfte med deras besök så att sinnen och kropp håller sig alerta om man är här för att jobba under dagen. Till lunch serveras en 2-rätters fast meny och på kvällen en tre- eller fyrarätters fast meny och alla i sällskapet äter samma meny.

Frukosten serverar vi på buffé och det finns mycket att välja på för den som vill.

Äter man gott skall man dricka gott, det tycker vi i alla fall. Restaurangens personal jobbar hela tiden med vår vinlista så det skall finnas smaker och prisnivåer som passar. Till middagen föreslår vi alltid ett vinpaket som är anpassat efter kvällens meny. Givetvis kan man själv plocka ut ett vin eller varför inte en öl från vår dryckeslista.

När det kommer till öl erbjuder vi främst några olika ölsorter från lokala mikrobryggerier som vi tycker lyckats väl med att skapa kvalitativa produkter med mycket smak.

Den som skall köra bil eller inte vill dricka alkohol erbjuder vi alternativ som vi verkligen kan rekommendera att prova på.

Vi är mycket stolta över vår medverkan i White Guide i samtliga årgångar sedan den startades.

Välkommen till bords!

För bokningsförfrågan samma dag vänligen ring ring 040-48 04 40 annars skicka mail till info@hackebergaslott.se